dijous, 12 d’abril del 2012

Hereus Dr. V.L. Ferràndiz

Aquesta setmana parlem amb en Pere Campos, gerent d’Hereus Dr. V.L. Ferrándiz, empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector geriàtric i clínic. Fa 11 anys que Hereus Dr. V.L. Ferrándiz  va obrir aquest servei al Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú. Aquesta empresa neix de la filosofia del seus avi, el doctor  V.L. Ferrándiz , metge naturista de reconegut prestigi,  i que es basa en l’atenció personalitzada, integral i continuada. Com a curiositat, val a dir que el doctor V.L.Ferrándiz (1893-1981) va ser qui va posar nom a la pràctica del quiromasatge i fomentà la seva tècnica a l'estat espanyol. 

Hereus Dr. V.L. Ferrándiz, estan especialitzats en l'atenció i assessorament de  serveis per persones grans amb grau alt de dependència, demència senil i alzheimer, i persones amb discapacitat. Els principals serveis que ofereixen són assessorament, projectes, serveis i gestió d’equipaments per centres hospitalaris i residencials. L'objectiu principal del servei és donar una major qualitat de vida a tots els clients, intentant potenciar el desenvolupament del benestar físic, psíquic i social. Per "dependència" s'entèn la necessitat d’ajuda que té una persona per realitzar les activitats bàsiques de la vida diària, derivada de l’edat, la malaltia i/o la discapacitat, i lligada a la falta o a la pèrdua d’autonomia física, mental, intel·lectual o sensorial (Departament de Benestar Social i Família. Generalitat de Catalunya). 


En Pere s’ha dedicat quasi tota la vida a nivell professional a l’àmbit d’atenció i assessorament a la gent gran i de les persones amb discapacitat, juntament amb un equip preparat i especialitzat en l’àmbit de l’atenció i equipaments per la dependència. Ens comenta que el valor afegit que donen com a servei és l’atenció personalitzada i saber escoltar als usuaris, quelcom que consideren imprescindible. Majoritàriament el perfil d’usuaris que atenen són gent gran, i dones. En relació a això, ens comenta que ha incrementat el fenomen generacional de dones grans que viuen soles, i necessiten de suport extern pel desenvolupament de la seva autonomia.




Proveeixen una àmplia diversitat d'equipaments i material d’ajut tècnic per la dependència: accessoris per banys; mobiliari ergonòmic per instal·lacions, llits i complements;sistemes de medicació; sistemes de sujecció, immobilització i prevenció antiescares; sistemes de mobilitat i deambulació i sistemes per les AVD (activitats de la vida diària); i grues especials per la mobilització i trasllat de persones amb dificultats de mobilitat. En Pere ens comenta que els productes que venen més són aquells especialitzats en la malaltia d’alzhéimer. 

A més dels equipaments, també assessoren i gestionen projectes per centres de gent gran, centres geriàtrics i hospitals. És empresa dispensadora del CAT SALUT, Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya. A més són una empresa associada a: ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials); FOCAGG (Federació d’organitzacions Catalanes de Gent Gran). També ofereixen serveis gratuïts als usuaris com són assessorament en temes de dependència; tramitació d’aquells expedients dels ajuts per la dependència del Cat Salut i de Benestar Social; i el servei a domicili per la cobertura d’ajuts tècnics. 

Hereus DR. V.L. Ferrándiz està al c/ Manuel de Cabanyes, 4. Els horaris d’atenció al públic són de dilluns a divendres pels matins, de 10 a 14 hores. També tenen un servei d’atenció telefònica  a l’usuari de 8.30 a 20 hores, de dilluns a divendres.  Per les tardes, ofereixen visites concertades, ja sigui a domicili, o des de la mateixa seu.
Per contactar amb ells podeu trucar al 93.814.71.80 o al 902.19.68.23. Per email  a info@vlferrandiz.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada