dilluns, 14 de maig del 2012

S'obre el període d'inscripcions del Mercat de 2a Mà i Intercanvi



El Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi té com a finalitat fomentar la pràctica de les 3 R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar, així com promoure el consum responsable. Aquest mercat va sorgir l'any passat i s'està consolidant aquest any amb diferents edicions al llarg de l'any. La propera és la quarta edició i serà el dimarts 10 de juny. Avui comencen les inscripcions per la quarta edició del Mercat de Segona Mà i d'intercanvi i s'allarguen fins el 27 de maig. L'objectiu del mercat és donar un impuls a les iniciatives socials i de solidaritat en un context de crisis socioeconòmica global on les alternatives i idees creatives d'intercanvi afloren. La propera edició del mercat es celebrarà el diumenge 10 de juny en un espai del Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú, la plaça de les Casernes. Degut a l'èxit de la participació en l'anterior edició, el mercat s'amplia de 100 a 200 parades. Val a dir que la propera jornada d'aquesta edició del mercat de segona mà coincideix amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que es celebra mundialment el 5 de juny. Aquest esdeveniment acull la mostra de l'agenda 21 i la fira de les energies renovables, i també tindrà lloc en diferents espais del Nucli Antic: la plaça de les Neus i la plaça Llarga. 


Les persones interessades a participar a la quarta edició del Mercat d'Intercanvi de Segona Mà que es celebrarà el 10 de juny, poden fer les inscripcions presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé a través del web municipal, on es poden consultar les bases per participar en el mercat. 


En la darrera edició del Mercat d'Intercanvi celebrada el 15 d'abril, es va presentar el projecte del Turuta, en el què evan adherir 40 persones. El projecte d'aquesta moneda social tornarà a estar present en la propera edició amb una parada de l'Oficina de Canvi Local i la col·laboració dels participants. També acollirà una parada on es mostrarà el servei del Banc del Temps del Nucli Antic, i una parada del Banc d'aliments. 



Fotos del Mercat de Segona Mà i Intercanvi al Flickr
Per més informació, podeu consultar el Bloc de la Fira Ambiental de Vilanova i la Geltrú


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada