divendres, 11 de maig del 2012

Activitats al Nucli Antic de l'11 al 13 de maig

MERCATS


Mercat d'Artesania, aquest cap de setmana a la plaça de les Neus. L'Associació Artesans de Vilanova organitza un mercat d'artesania d'autor a la plaça de les Neus el segon cap de setmana de cada mes. Aquest mercat d'artesans està en actiu aquest cap de setmana de les 10 a les 21 hores. L'associació d'artesans de Vilanova contempla com objectiu el manteniment i promoció de l'artesania i els oficis tradicionals a través de fires i altres activitats. 


EXPOSICIONS


Exposició "Koncept" al Centre d'Art Contemporani La Sala, a la sala de voltes. Koncept és una mostra que reflexiona a l’entorn del significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d'obra de reconeguts creadors lligades a la noció d'història i temps.Entre els artistes de la col·lecció tenim entre d'altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, Christo. Col·lecció Biel Torrens. Aquesta mostra estarà exposada al públic fins el 10 de juny







Exposició: Pantalla Global (Primavera. Arts escèniques, visuals, música) a La Sala.  Mostra en actiu fins el 27 de maig. a la Sala de les columnes. L'objectiu de l'exposició és mostrar el poder de la pantalla en tots les seves vassants: seducció, espectacle, creació d'arquetips i models, informació, comunicació, etc. Uns poders que amb els avenços tecnològics no paren d'augmentar fins arribar a l'actual proliferació de pantalles, les quals cada vegada estan  presents en més espais i moments: pantalla de TV, de vídeo, tàctil, lúdica... L'exposició s'inaugura avui divendres a les 19 fins 
les 29 hores. L'accés és lliure i gratuït. Organitza la Regidoria de Cultura. 

Horari de La Sala: De dimarts a dissabte de 18 a 21h. Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14h. Dilluns tancat. Accés lliure i gratuït.



A.C.Ateneu VIlanovíExposició: Obres del Col·lectiu d'Alumnes Adults de l'EMAID. Dins les mostres mensuals d'art de l'associació. Mostra en actiu fins el 31 de maig. 


XERRADES 


A.E.Talaia. Conferència: Castell de Mur: entre la guerrilla i la metodologia. A càrrec del arquitecte Ramon Maria Puig. Avui divendres de les 20.30 fins les 21.30 hores. L'accés és lliure i gratuït. Organitza la secció de cultura. 

VISITES GUIADES

Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants d ela vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals. 


Divendres dia 11: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte dia 12: de 10 a 13h i de 16 a 18h 
Diumenge dia 13: de 10 a 14h 

Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduÏda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. 



A.E.Talaia.  Aquest divendres a les 19 hores Visita comentada al Celler de Can Pujol (c/ Duc de la Victòria, 9).La visita inclou comentaris del pati, embotelladora, museu, caves i botiga. 







NITS JOVES  
Exhibició del campionat "Game of Skate" aquest dissabte al pavelló de les Casernes. Des de les 22.45 fins les 03 hores. A les 22.45 hores comença la convocatòria dels participants a la competició (ja inscrits) i a les 23 hores comença la competició. A més, durant tota la nit podreu gaudir de les activitats fixes del pavelló (rocòdrom, videojocs, jocs de taula, malabars...). Més informació al facebook de Nits Joves. Nits Joves tots els  dissabtes a la nit al Pavelló Municipal d'Esports. 



CONCERTS

Eroticah. Betty Belle, avui divendres a les 22 hores a la sala petita de l'Auditori Eduard Toldrà. Registre musical soul. Aquest grup és un encreuament entre milers de discos i referents diversos amb un punt de fuga comú: l'erotisme, tant musical, sexual, artístic i sentimental. L'entrada val 5 euros. Disponible per Telentrada, o a la taquilla del teatre principal i/o auditori eduard toldrà, 1 hora abans de l'espectacle. 



Programació acadèmica musical: presentació a la ciutat de la V-L-B,- Vilanova Latind Band-  Combo de latin del grup de l'Escola de Música Mestre Montserrat. Aquest diumenge 13 de maig, de 19 a 20 hores a l'Auditori Municipal Eduard Toldrà. Vilanova Latind Band està format pels alumnes de l'escola i conservatori municipal de música. Es tracta d'uns 20 components, entre percussió, acompanyament i vents. Presentaran un repertori de temes estàndars de la música afro-cubana que han arranjat per aquesta formació musical com: La negra Tomassa, Son de la loma, i molts més. 


El preu d'accés és de 5 euros.  Les entrades estan disponible per Telentrada, o a la taquilla del teatre principal i/o auditori eduard toldrà, 1 hora abans de l'espectacle. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada