divendres, 18 de maig del 2012

Activitats al Nucli Antic del 18 al 20 de maig


MÚSICA

Ombres de plata. Marc Parrot. Diumenge 20 de 18 a 19h a l’Auditori Eduard Toldrà. Preu 8 euros. Més informació. 

 

EXPOSICIONS
Obres del Col·lectiu d'Alumnes Adults de l'EMAID. Dins les mostres mensuals d'art de l'associació. Mostra en actiu fins el 31 de maig.  A l’associació cultural Ateneu vilanoví (Plaça Llarga 19). Accés lliure i gratuït.

"Koncept". Koncept és una mostra que reflexiona a l’entorn del significat de l’art a l’actualitat. La mostra ofereix un ampli ventall d'obra de reconeguts creadors lligades a la noció d'història i temps. Entre els artistes de la col·lecció tenim entre d'altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, Christo. Col·lecció Biel Torrens. Al Centre d’Art Contemporani La Sala fins el  10 de juny. 


Pantalla Global .  Mostra en actiu fins el 27 de maig. a la Sala de les columnes. L'objectiu de l'exposició és mostrar el poder de la pantalla en tots les seves vassants: seducció, espectacle, creació d'arquetips i models, informació, comunicació, etc. Uns poders que amb els avenços tecnològics no paren d'augmentar fins arribar a l'actual proliferació de pantalles, les quals cada vegada estan  presents en més espais i moments: pantalla de TV, de vídeo, tàctil, lúdica... Al Centre d’Art Contemporani La Sala.


Horari de La Sala: De dimarts a dissabte de 18 a 21h. Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14h. Dilluns tancat. Accés lliure i gratuït. 


ACTIVITATS AL CARRER

Inici del període d'inscripcions a la 4a Edició del Mercat de 2a Mà i d'Intercanvi. Us podreu inscriure del 14 al 27 de maig. La inscripció s’ha de fer ON-LINE a través de l’Administració Oberta del portal web de l’Ajuntament. El mercat tindrà lloc el proper diumenge 10 de juny.  Més informació 

 

Mercat Noucentista “Festes de San Isidre”. Recreació d’un mercat de principi de segle XX, amb venda de verdures i hortalisses de l’horta de Vilanova i la seva comarca. Organitza:Associació de Festes de San Isidre i Ajuntament de Vilanova. Diumenge 20 de maig de 10:30 h a 14h a la Plaça de les Cols.





II Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans. Divendres 18 i dissabte 19, a la Plaça de les Neus de 18h a 23:45 h actuacions de teatre i música, taules de debat, etc. Més informació

 




VISITES GUIADES

 Jornada de portes obertes al Museu Romàntic Can Papiol. Divendres i dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h. Diumenge de 10 a 14h. Entrada gratuïta al Museu. Cal fer reserva prèvia al telèfon 938930382 o al mail museupapiol@vilanova.cat. Màxim 15 persones per grup i hora.


 

CONFERÈNCIES

Comentari del llibre Bruixes (XXIII Premi de narrativa Sebastià Juan Arbó). A càrrec de la seva autora Mercè Foradada. Divendres 18 de 20:30 a 21:30h al local de l’A.E Talaia. Organitza: A.E Talaia. Més informació.  

 

ALTRES

Recollida d’aliments per al Banc d’Aliments de l’Assemblea Local de la Creu Roja.

Del divendres 18 a l’1 de juny al local de l’A.E Talaia. Podeu fer les vostres aportacions de dilluns a divendres, de 7 a 9 del vespre, i també el dissabte 26 de maig, tot el dia. 

Organitza: AE Talaia. Més informació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada