divendres, 22 de juny del 2012

Activitats al Nucli Antic del 22 al 24 de juny




CONFERÈNCIES


Divendres cultural a l'A.E.Talaia. Conferència: Els Noms Propis en la Llengua Catalana. Toponímia i Antroponímia. A càrrec de Josep Moran, doctor en Filologia catalana, professor de la UB, membre numerari de la Secció Filològica i director de l'Oficina d'Onomàstica de l'IEC i especialista en lingüística històrica i en onomàstica catalanes. Aquest divendres a les 20.30 fins les 22 hores.


VISITES GUIADES


Visites guiades al museu romantic Can Papiol. Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants d ela vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.

Divendres 22:de 10 a 13h i de 16 a 18h
Dissabte 23: de 10 a 13h i de 16 a 18h
Diumenge 24: TANCAT

Les visites al museu són amb guia i comencen a l'hora en punt. Tarifes: entrada general a 3 euros, entrada reduïda a 1,5 euros i la tarifa per grups és 45 euros. Per més informació podeu trucar al 938930382, o a museupapiol@vilanova.cat



A més, podeu consultar la programació d '#estiumuseusVNG on trobareu els itineraris organitzats durant l'estiu per conèixer d'a prop la Vilanova Vella. Algunes exposicions que es faran: Denominació d'Origen Can Papiol, les Hostes vingueren que de casa ens tragueren, Baixen els francesos... i molt més !






EXPOSICIONS


Exposició: Retrats d'Autor. Obra de Roger Velázquez. Mostra de retrats fotogràfics realitzats en diferents àmbits de treball artístic i creatiu. En aquesta exposició podreu veure una mostra de diferents treballs del fotògraf igualadí: per una banda retrats de la sèrie Sinestèsia, fotografies impactants i contundents en la puresa del seu blanc i negre, en els enquadraments i punt de vista. També podreu veure fotografies publicades en el sector editorial i publicitari de moda. Aquesta exposició es podrà veure a l’Escola Municipal d’Art i Disseny - EMAID -, amb la finalitat d'apropar l'alumne al món real del fotògraf professional. Del 6 de juny al 12 de juliol. L'accés és lliure i gratuït i l'horari, de dilluns a dijous de 9 a 13 i  de 17 a 19.30h. Divendres de 9 a 13 h.




Exposició de pintura: Anselm Cabús. Dins les mostres d’art mensuals de l’associació. A l’Ateneu Vilanoví. De l’1 al 30 de juny. Accés lliure i gratuït .

 

CONCERTS



Aquest divendres 22 de juny, Concert de final de curs 2011-2012 de l'Escola i Conservatori municipal de música de Vilanova i la Geltrú, ECMMMM, a la sala petita de l'Auditori Eduard Toldrà i ens oferiran un doble concert. Concert a càrrec d'alumnes i professors del centre. Hi haurà primer una primera part amb l'actuació dels petits: el musical dels 3 porquets amb guió de Roser Contreras i música de Manu Guix i tot seguit l'actuació de la coral de Grau Elemental. De 17.30 a 18.30 hores. En la segona part hi haurà la'ctuació de la Banda i Orquestra de corda de l'escola, conjuntament amb 100 músics dalt de l'escenari. De 20.30 a 21.30 hores.



L'entrada és gratuïta per a tots dos concerts però per controlar l'aforament s'ha demanat a les famílies dels alumnes que passin a partir de la tarda per Secretaria per recollir les entrades. Un cop començada la primera part no es permetrà l'entrada ni sortida de gent.



SANT JOAN ALS BARRIS


Revetlla de Sant Joan amb l'ATENEU VILANOVÍ. Sopar a la fresca a la plaça de les Casernes, amb la comoditat de tenir a prop la seu social. Com l'any anterior serà un sopar totalment informal on cadascú ha de portar el seu àpat i els seus estris, i per tant, no caldrà apuntar-se, tothom hi està convidat !

* Festes Majors als Barris. Actes organitzats per la festa major del barri de Sant Joan i a altres espais de Vilanova i la Geltrú. Programació de Sant Joan a altres zones de la ciutat: FESTA AV SANT JOAN 2012



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada