divendres, 28 de setembre del 2012

Activitats al Nucli Antic del 28 al 30 de setembre


Concurs de fotografia 2.0 El Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú. Els requisits per participar són: tenir entre 14 i 35 anys i compte d'usuari de facebook. Pot participar qualsevol imatge realitzada en qualsevol, carrer, plaça o equipament ubicat dins la zona de la Vilanova vella. Les fotografies han de ser captades amb un telèfon mòbil.  Més informació: Bases del concurs; Plànol Nucli Antic


   
EMAID: Darreres Dates d'Inscripció als Tallers Monogràfics de l'Escola Municipal d'Art i Disseny. Taller de Dibuix Artístic, Taller de Ceràmica, Taller de Moda , Tall i confecció, Taller de Fotografia Digital i Taller de Gravat i Estampació. Més informació: http://www.vilanova.cat/emaid/A.E. Talaia. Inauguració de l'exposició: "Vilanovina, 66 anys després". Dins dels actes commemoratius del 50 è aniversari de la mort d’Eduard Toldrà. L’exposició mostra documentació referent a la sardana vilanovina, així com la partitura original i diverses fotografies i records del mestre Toldrà. Dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21h. La inauguració serà de 20.30 a 21.30 el divendres 28 de setembre.Coneix el teu bus. Visita al bus urbà que hi haurà aparcat a la plaça de les Neus. Els assistents rebran un petit obsequi. Dins dels actes de la setmana de la mobilitat sostenible i segura. Dissabte 29 de setembre de 17 a 21h  a la Plaça de les Neus.
VI Diada Castellera Albert Salvany. Dissabte 29 de 18.30 a 21.30 a la plaça de les Cols. Amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, Xicots de Vilafranca i Bordegassos de Vilanova.

Foment Vilanoví: Sessió del Club de Lectura. Dissabte 28 de setembre de 20 a 21:30h. En la sessió del mes de setembre parlarem de dues novel·les: Llibertat de Jonathan Franzen i Grans esperances de Charles Dickens. Més informació: www.fomentvilanovi.cat

3a Caminada Popular - Dia Mundial de la Salut Mental. Diumenge 30 de 9h a 12h. Sortida de la plaça d’Enric Cristòfol Ricard. Acte inclòs dins del dia Mundial de la Salut Mental. Inscripcions a la seu de l'AFAMMG i  l'AE Talaia. Cal portar esmorzar i aigua.
Ballem? Diumenge 30 de 18.30 a 21h al Foment Vilanoví. Preu 5 euros
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada