dijous, 4 d’octubre del 2012

Campanya de promoció comercial al Nucli Antic

Ja està en marxa la Campanya de "Compra al Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú i aparca gratis", una iniciativa que forma part del conjunt d'activitats de dinamització comercial que el Pla del Nucli Antic de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està desenvolupant enguany. Es repartirà un total de 5.000 tiquets d'aparcament gratuït a tots els establiments comercials ubicats al Nucli Antic. Són tiquets de 30 minuts d'aparcament gratuït als aparcaments municipals de les Casernes i Charlie Rivel. La vigència d'aquesta campanya és proporcional a la caducitat dels tiquets aparcament, fins el 31 de desembre del 2013. Aquesta promoció és perquè els botiguers distribueixin els tiquets als seus clients, com una eina d'atracció i fidelització del consum, a més de promoure els comerços i serveis del barri. 


Aquestes accions de promoció del Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú, s’estan desenvolupant enguany amb el suport del programa “Treball als barris” del SOC –Servei d’Ocupació de Catalunya-. Aquest programa va dirigit als municipis que implementen la Llei de Barris com una acció de desenvolupament local i de promoció econòmica als barris.


Tots aquells comerços que entrin dins l’àmbit del PINA -Projecte Integral del Nucli Antic-, podran anar a buscar els tiquets que li corresponen a l’oficina del Nucli Antic ( C/Josep Llanza, 1-7, 1r ), a partir del dilluns 8 d'octubre, de 9.30 a 14 hores. A més dels tiquets se'ls hi donarà un cartell promocional, i un llistat d'usos promocionals i responsables dels tiquets. Es recomana trucar prèviament  al 93.814.00.00 (ext.2252) o enviar un correu electrònic a nucliantic@vilanova.cat




Més informació




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada