divendres, 29 d’abril del 2011

Activitats pel cap de setmana al Nucli Antic

Com cada cap de setmana, un dels posts informatius que es posen a l'abast al bloc, és un recull d'aquelles activitats que es poden dur a terme a la zona del Nucli Antic, ja sigui en espais físics, o amb entitats de la zona que hi organitzin activitats. Així doncs, a recarregar les piles pel cap de setmana: 


Divendres cultural A.E.Talaia
  • Projecció: " A la descoberta de la Via Alpina", a càrrec de Joan Casòliva, alpinista i escalador, al local social a les 20.30 hores. Organitza la Secció de Muntanya. 

La Sala
  • Exposició: "Nascita del Giorno" de Miquel Ferrino, a la Sala de les Columnes. Aquest dissabte 30 d'abril a les 19.30 hores, s'inaugura una de les exposicions programades d'arts escèniques, visuals i música, de la temporada de primavera. Nascita del giorno mostra un conjunt d'estàtues-presències quasi humanes-, contingudes físicament o imaginària en un pla. Es produeix una dialèctica i tensió amb l'espai real i imaginari de l'espectador. 

Plaça de les Neus
  • Dia Internacional de la Dansa. Escoles de Dansa de la Ciutat. La UNESCO ha escollit aquesta data per celebrar aquest esdeveniment aquest dissabte 29 d'abril, dia del naixement de Jean-Georges Noverre (1810), creador del Ballet Modern. Organitza l'Ajuntament de Vilanova, a través del Teatre Principal, i amb la col·laboració de les escoles de dansa locals. És una diada adreçada a petits, joves i adults i es celebra una mostra on oferiran el seu treball al carrer. L'acte tindrà lloc durant tot el dia, comença a les 10 fins les 19 hores a la Plaça de les Neus. 

Ateneu Vilanoví
  • Mostra fotogràfica "Txexènia, trenquem el silenci". del dissabte 30 a les 19 hores al diumenge 31, a les 22 hores a l'Ateneu Vilanoví. Mostra fotogràfica itinerant de la mà de la Lliga dels drets dels pobles. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada