divendres, 26 d’agost del 2011

Activitats al Nucli Antic del 26 al 28 d'agost


Festes

  • Festes 2011 AV CasernesAquest cap de setmana tindran lloc els actes centrals de la Festa Major de la plaça de les Casernes, organitzada per l'entitat AV Casernes, que aquest any celebra el seu desè aniversari.
    • Divendres 26: a les 19 hores tindrà lloc la passejada popular "Cases amb nom i altres curiositats" i a les 22 hores la nit de ball Country.
    • Dissabte 27: al migdia hi haurà el llançament de trons i traca i vermut. A les 21 hores sopar popular amb l'entrega del premi "l'argolla 2011" i a les 23 hores actuació musical a càrrec del TRIO FIESTA, amb sorteig de regals i ball del fanalet atòmic.      


Agrupació de Balls Populars
  • Sortida del Ball de Panderos a Vilafranca. Avui divendres 26 d'agost el Ball de Panderos participarà en la celebració del 30è aniversari de la recuperació del Ball de Panderos de Vilafranca que tindrà lloc de les 21.30 a 23.30 hores a la plaça de Jaume I de la Vila.
  • Sortida de Ball de Pastorets a Vilafranca. Demà dissabte 27 d'agost el Ball de Pastorets participarà en en la celebració del 30è aniversari de la recuperació del Ball de Pastorets de Vilafranca que tindrà lloc de les 18 a les 21 hores i que s'iniciarà a la plaça de la vila.
  • Sortida de Ball de Cercolets a Torredembarra. Demà dissabte 27 d'agost el Ball de Cercolets participarà en la trobada de balls de cercolets que Torredembarra organitza en el marc de la Festa Major de Santa Rosalia, a les 18 hores a la plaça del Castell.                        
  
Visites guiades

  • Refugis de Sant Antoni Abat: Aquest dissabte dia 27 d'agost hi haurà la darrera visita guiada als refugis ubicats sota l'església de Sant Antoni Abat, que es duu a terme tots els dissabtes de juliol i agost. Les places són limitades i cal inscripció prèvia (no es poden inscriure més de 4 persones alhora). Inscripcions a l'oficina de Turisme. 

  • Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses).  

Divendres dia 26: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Dissabte dia 27: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Diumenge dia 28: de 10 a 14h

  • Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html

Exposicions

  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes . A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada