dilluns, 23 de juliol del 2012

Programa de Treball als Barris al Nucli Antic

El projecte "Treball als barris" és una línia d'actuació del Servei d'Ocupació de Catalunya per la realització d'accions en matèria ocupacional i de desenvolupament local. Els beneficiaris són els ajuntaments d'aquells municipis catalans que tenen aprovada la Llei de barris des de l'any 2004 fins l'any 2010, tenint en compte la Carta de serveis que s'ofereix a l'any de la convocatòria. 

El PINA - Projecte Integral del Nucli Antic- de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú enguany ha rebut una subvenció del Programa de "Treball als barris" pel desenvolupament de diferents accions. Es rep aquesta subvenció des de l'any 2008 per a la realització d'accions en matèria ocupacional i desenvolupament local. Enguany les accions de millora que s'han realitzat són:

  • Treball als carrers per millorar els espais públics: s'han contractat a quatre operaris del pla d'ocupació que han realitzat més d'un centenar d'intervencions de reparació de rajoles i voreres; i neteja dels grafits de les façanes. 
  • Programa d'atenció a les dependències: s'ha contractat una treballadora social i una integradora social
  • Actuacions de promoció econòmica al barri: s'ha contractat una tècnica de desenvolupament local i un pla ocupacional pel desenvolupament d'una campanya promocional del barri 


Més informació 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada