divendres, 2 de novembre del 2012

Activitats al Nucli Antic de l'1 al 4 de novembre


VISITES GUIADES


Visites al Museu Romàntic Can Papiol. Casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Fou la casa pairal dels Papiol, una de les famílies més influents i importants de la vila, que es va instal·lar a Vilanova a mitjans del segle XVII. Fou construïda entre el 1790 i 1801, en un lloc cèntric del nucli antic. La casa conserva l'estructura i distribució i la decoració originals.

Divendres i dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h. Diumenge de 10h a 14h. 
Les visites al Museu són amb guia i comencen a l’hora en punt . 
Divendres i dissabte la darrera visita és a les 12h i a les 17h. Diumenge a la 13h.


Més informació. 

BLANC FESTIVAL DE DISSENY GRÀFIC. 4a Edició.


Blanc, festival de disseny gràfic de Catalunya, celebra la seva 4a edició en diferents espais de Vilanova i la Geltrú. Les activitats tindran lloc a l'Auditori Eduard Toldrà, La Sala i l'Escola municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú. Organitza aquest festival, Dr.Jum i els dissenyadors gràfics vilanovins, Raül Ramos i David Eboli. Enguany, una de les novetats és el mercat d'autor, que exhibirà i posarà a la venda tot tipus de productes elaborats per dissenyadors durant els dos dies del festival. Totes les activitats es realitzaran a l'Auditori Eduard Toldrà excepte l'exposició "La immaculada", que tindrà lloc a La Sala, i els workshops, que es realitzaran a l'Escola Municipal d'Art i Disseny -EMAID-. Per més informació: podeu consultar el següent DOSSIER, o al web dels organitzadors. 

Inauguració de l'Exposició "La Immaculada" (Tardor. Arts escèniques. Visuals) a La Sala, Centre d'Art Contemporani. Aquesta exposició dóna el tret de sortida al BLANC FESTIVAL 2012. L'acte d'inauguració serà  divendres 2 de novembre de 21 a 23 hores a la Sala de les voltes. Amb la intervenció del curador de l'exposició Óscar Guayavero i els creadors que formen part del projecte. La Immaculada neix d'una passió compartida pels organitzadors del Blanc Festival, Arts Gràfiques Orient i Óscar Guayabero per les màcules, les proves d'impressió que s'utilitzen per estabilitzar les tintes i ajustar-les. Hi ha una juxtaposició de tres camins en aquesta exposició: com si d'una màcula es tractes. Més informació



BORDEGASSOS XL, UN PASSEIG PER 40 ANYS DE CASTELL, aquest diumenge. El quarantè aniversari dels Bordegassos de Vilanova passarà a la història com la temporada que la colla ha aconseguit consolidar els castells de vuit bàsics i recuperar deu anys després de la torre de vuit amb folre, i per la pinya de la colla i el suport de molts vilanovins i vilanovines. A banda dels castells, la colla ha volgut acompanyar l'efemèride amb una àmplia oferta d'activitats al llarg de l'any. L'exposiciói Bordegassos XL, és un passeig per 40 anys de castells que s'inaugura aquest diumenge 4 de novembre a les 12 del migdia al Foment Vilanoví, i comptarà amb la preesència de l'Orfeó Vilanoví, que interpretarà l'himne dels Bordegassos. Aquesta exposició vol ser un testimoni a través d'un passeig històric, divulgatiu i interactiu d'aquests anys de castells i altres coses. Us hi esperem !






Copa d'europa sub-15 d'hoquei patins al pavelló municipal d'esports (plaça de les casernes). Primera edició de la U15 Eurockey Cup que enfrontarà a 13 equips guanyadors de les principals lligues alevins europees. Organitza el Club Patí Vilanova Fundació Privada. Aquestes jornades esportives són dijous 1, divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 de novembre.











ITINERARI PEL NUCLI ANTIC 

Aprofiteu aquest pont per anar a visitar el Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú !  Si voleu passejar pel Nucli Antic coneixent els indrets més interessants i atractius de la zona, ara ho podreu fer ajudats d’una autoguia cultural. S'explica de manera detallada els diferents indrets i s'il·lustra un mapa-guia per seguir l'itinerari d'una manera amena. Es recomana començar a la Plaça de les Neus i acabar a l'església dels Josepets. 



Us podeu descarregar l'autoguia en vairs idiomescatalàcastellàanglès o francès.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada