divendres, 10 de juny del 2011

Activitats al Nucli Antic del 10 al 12 de juny

Auditori Eduard Toldrà
  • Interpretació de la Missa de glòria de Puccini i Composicions d'Eduard Toldrà i Leonora Milà, amb l'Orquestra Cambra del Garraf, Cor de Cambra Isquione i Coral Bitxac de Sant Pere de Ribes. Salvador Brotons dirigeix  l'Orquestra Cambra del Garraf, i Isabel Pla el Cor de Cambra Isquione i Coral BItxac. Les actuacions són divendres 10 de juny, a les 21 hores, i diumenge a les 19. L'entrada té un preu únic de 10 euros.
          Més informació.
          Programació mes de juny.

Divendres cultural a l'A.E.Talaia
  • Projecció "Més muntanyes de muntanya", imatges de les sortides realitzades per la secció muntanya durant tot l'any, divendres 10 de juny, a les 20.30 hores, al local social.
  • Projecció "Del mulhacén al toubkal en bicicleta. Més enllà dels cims". Projecció a càrrec i conferència a càrrec de Sergi Fernàndez. Acte emmarcat en el cap de setmana solidari de l'ONG Destiono Etiopia. Dissabte 11 de juny, de 18.30 a 19.30 hores. L'entrada: donatiu voluntari. 

Ateneu Popular Vilanoví
  • Projecció del documental "Vienen por el Oro, Vienen por Todo" (2010, Pablo d'Alo i Cristian Habaruk). En un petit  i enpobrit poble de la Patagònia argentina es debat entre els beneficis i prejudicis del sector miner per l'economia local. La projecció és aquest dissabte 11 de juny, de 19.15 a 20.30 hores.

NITS JOVES
  • Rocòdrom, mur artificial d'escalada. Aquest dissabte 11 de juny, de 23 a 3.30 hores. Més informació. Nits Joves al Facebook.
  • Torneig 3x3 de bàsquet al Pavelló Municipal d'Esports, aquet dissabte de 22.30 a 3 hores. Els equips han de ser de quatre persones -masculins, femenins o mixtes-. El preu d'inscripció per equip és de 4 euros.  Més informació

Pavelló Municipal d'Esports
  • Festival de Gimnàstica Fundació, diumenge 12, de 16.30 a 20.30 hores. Exhibició per mostrar les evolucions dels i les gimnastes. Hi participaran els integrants de les categories pre-esport i de gimnàstica formativa 1 i 2, tant femenina com masculina.    Més informació

Visites guiades al Museu Romàntic Papiol
  • L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses). Els horaris de visita són els següents:
            -        Divendres 10 de juny: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
-         Dissabte 11 de juny: de 10 a 13 hores, i de 16 a 18 hores.
-         Diumenge 13 de juny: de 10 a 14 hores.


Exposicions d'art i fotografia en actiu


La Sala
  • Exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes (Primavera. Arts escèniques, visuals i música). A la Sala de les Columnes,  del dijous 9 de juny al 18 de setembre. Més informació.
  • Inauguració de l'Exposició "Baix a Mar" vist per Salvador Pujades, a la sala oberta avui divendres de 19.30 a 20.30 hores. 

Ateneu Popular Vilanoví
  • "Any Internacional dels Boscos", el col·lectiu Blauet ha confeccionat aquesta mostra per commemorar la celebració. Accès lliure i gratuÏt. Exposició del mes a l'Ateneu Popular Vilanoví que romandrà en actiu fins el 30 de juny. Organitza l'APMA. 

EMAID
  • Els alumnes del Taller de pintura de l'EMAID exposen les seves obres a la Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà amb l’exposició "Entre Nosaltres", mostra de retrats a càrrec d'alumnes de l'EMAID (Escola Municipal d'Art i Disseny), on es dóna énfasis a l'expressivitat dels grafismes i al traç.
* Val a dir que les matriculacions als tallers d’estiu de l’EMAID es duran a terme del 15 al 30 de juny. 
Els tallers infantils requereixen de pre-inscripció. Més informació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada