divendres, 16 de setembre de 2011

Activitats al Nucli Antic del 16 al 18 de setembre


Colla de Castellers els Bordegassos de Vilanova
 • Suport a l'assaig d'aquest divendres. La colla castellera fa una crida als vilanovins i vilanovines per donar suport a l'assaig que tindrà lloc aquest divendres dia 16 a les 22 hores al local que que la colla castellera té a la plaça de les Casernes núm. 2. Més informació.
 • Ascensió al Ballibierna (Ribagorça). Sortida de alta muntanya al Pirineu Aragonés amb sortida de Vilanova avui divendres dia 16 a la tarda/vespre i tornada el diumenge dia 18. Organitza: secció de muntanyaMés informació.                                                                                                                                       
 •  Travessa GR-3, etapa núm.11. Aquest diumenge es farà la travessa del GR-3 en l'etapa entre Castellar de n'Hug i Coll de Pal. La sortida serà des de la plaça de l'estació de Vilanova i la Geltrú a les 6 hores. Organitza: secció de Senders. Més informació. 

APMA (Agrupació per la Protecció del Medi Ambient)

 • Sortida al Castell de Penyafort. El proper diumenge a les 9 hores hi haurà la sortida al Castell de Penyafort. Organitzada per l'AMPA. Més informació.                               

VISITES GUIADES

 • Museu Romàntic Papiol: L’entrada al Museu Romàntic Can Papiol és amb visita guiada a les hores en punt. El preu de l’entrada general és de 3 euros, i l’entrada reduïda de 1,5 euros (infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, aturats, jubilats, pensionistes i famílies nombroses).  

Divendres dia 16: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Dissabte dia 17: de 10 a 13h i de 16 a 18h

Diumenge dia 18: de 10 a 14h

 • Itinerari autoguiat pel nucli antic de Vilanova: Aquest itinerari cultural permet descobrir la història del nucli antic i gaudir de la seva riquesa patrimonial d'una manera senzilla i flexible ja que té un format autoguiat, és a dir, que el visitant pot fer-la el dia que vulgui i dedicar-hi el temps que consideri necessari. L'itinerari passa per 12 punts emblemàtics d'aquesta zona de la ciutat i te una durada aproximada d'1 hora. Descarrega’l a:  http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/itinerari_cultural.html

EXPOSICIONS

 • Finalitza l'exposició "Bioritmes" d' Anselm Cabús, a la sala de columnes. Aquest diumenge 18 de setembre finalitza l'exposició "Bioritmes" d'Anselm Cabús que ha estat exposada a la sala de les Columnes des del més de juny passat.
 • Exposició "Arxiu Diògenes" de Carles Arnal. A la Sala de les Voltes, del divendres 17 de juny al 25 de setembre. 
Associació Cultural Ateneu Vilanoví
 • Exposició "Aborígens" de Paco Plendolit. Continua l'exposició de l'obra pictòrica del vilanoví Paco Plendolit, que finalitzarà el divendres 30 de setembre, a l'Associació Cultural Ateneu Vilanoví a la plaça Llarga núm.9. L'accés és gratuït.

TALLERS

 • Ateneu VilanovíEl proper dissabte 17 a les 21.30 hores tindrà lloc el concurs-tast de truites. Inscripcions a l'Ateneu Vilanoví.
 • Escola Municipal d'Art i DissenyEl proper dia 22 de setembre finalitzarà el període  d'inscripcions als cursos i tallers de l'EMAID (art, dibuix artístic, pintura, ceràmica, gravat i estampació, moda i fotografia digital). L'horari per les inscripcions és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i dimarts i dijous de 17 a 20 hores a la plaça de les Casernes núm.8.  Més informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada