divendres, 22 de febrer del 2013

Activitats al nucli antic del 22 al 28 de febrer


Inscripcions al 6è Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi. Les inscripcions es faran del 18 al 24 de febrer o presencialment a la OAC o bé per internet en aquest enllaç . El Mercat es celebrarà el diumenge 24 de març a la plaça de les Casernes de 10 a 14 h. El preu és de 9 euros. (aquest import només l’hauran de satisfer aquelles persones que hagin estat seleccionades).
  


La Sala. Vilanova i la Geltrú a la dècada dels anys 70. Del 14 del 2 al 8 de març . La Sala prepara per aquesta primavera una exposició de fotografies de Vilanova i la Geltrú de la dècada dels 70, oberta a la participació ciutadana, on tothom que tingui fotografies d’aquests anys les pot fer arribar a la Sala. La temàtica de les instantànies pot ser diversa l’únic requisit és que es pugui reconèixer la ciutat. Les fotografies es poden fer arribar per correu electrònic a la lasala@vilanova.cat o bé portar-les directament al centre, al carrer de Joaquim Mir, 12 (telèfon 93 816 90 01), de dilluns a divendres de 10 a 14 h; fins al 8 de març.

Envàs, on vas? Conferència a càrrec d’Ignasi Puig, Doctor en Ciències Ambientals, que ens donarà la seva visió sobre la recent campanya de reciclatge de residus urbans. Divendres 22 de 19:30 a 21 a l’Ateneu Vilanoví (Plaça Llarga 19). Organitza: Agrupació per a la protecció del medi ambient, AMPA.


Presentació del llibre "El catanyol es cura". A càrrec de Pau Vidal. Aquest llibre és una ajuda a la reflexió sobre els conseqüències del contacte íntim entre el català i l’espanyol. Dissabte 23 de 19h a 21h a l’Ateneu Vilanoví (Plaça Llarga 19). Organitza A.C Desperta i A.C Ateneu Vilanoví.





Ballem? Cicle de Balls de saló. Diumenge de 17 a 20 h al Foment Vilanoví (Carrer de Santa Madrona 1). Ball d'inauguració obert a tothom. Preu 4 euros




Parlem de Música... "És quan t'escolto quan hi veig clar". Els Parlem de música...són unes sessions divulgatives a través de diferents experts que, amb l’ajuda de mitjans audiovisuals, ens apropen o aprofundeixen, segons el cas, al món de la música. Diem al món de la música, perquè s'intenta donar una visió d'aquest art des de moltes vessants i molts punts de vista diferents. Dijous 28 de 21 a 22:30 a l’Auditori Eduard Toldrà. Accés lliure i gratuït.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada